Logo

Over Laura

Laura-Thomassen

Ik ben beleidssocioloog met een grote interesse in onderwijs. Ik ben begonnen als trainer, onderzoeker en onderwijsontwikkelaar in het hoger onderwijs en heb mij daarna ontwikkeld tot directeur-bestuurder, onderwijsadviseur, projectleider en voorzitter.

Mijn opdrachtgevers vertellen mij dat mijn enthousiasme aanstekelijk werkt en ervoor zorgt dat vernieuwende projecten met veel vaart en plezier verlopen. Luisteren, doorvragen, analyseren en verbanden leggen zit in mijn natuur. Van mensen enthousiasmeren en samen met hen een verandering in gang te zetten leef ik op. Ik leg de lat hoog voor mijzelf en mijn team en vind het belangrijk om regelmatig samen met mijn team kritisch op ons functioneren te reflecteren. Dit zorgt voor zichtbaar en blijvend resultaat.

Zie ook:

Linkedinprofiel

Copyright © 2015 Laura Thomassen